RUIM AANBOD WINTERSE

KERSTEVENEMENTEN

Vijf leukste kerstevenenemten in Nederland 2019!

Ga jij binnenkort wat leuks doen met vrienden en familie en zoek je een leuke kerstmarkt in Nederland? Dan hebben wij de vijf leukste kerstmarkten voor jullie in een overzicht gezet. 

Kerstevenementen

1. Winter Efteling

Kom tijdens de winter naar de Efteling, waar talloze twinkelende lichtjes je gids zijn door de Wereld vol Wonderen. Laat je leiden langs besneeuwde dennebomen naar je favoriete sprookjes, betoverende attracties en sfeervolle pleinen met winters entertainment en warme lekkernijen.

2. Spirit of Winter

Doe winterse inspiratie op bij deze winterse buitenfair! Ruim 150 deelnemers etaleren hun producten langs de bomenlanen en op het Stallenplein. Met culinaire verrassingen, zelf ontworpen mode en trendy huis- en tuinaccessoires. In de Hofkeuken worden ook dit jaar live cooking sessies gegeven door een patissier en diverse chef-koks. Ieder jaar weer organiseren zij kerstevenementen voor bezoekers.

3. Country & Christmas Fair

De gezelligheid van weelderige kerstbomen met lichtjes, zilverslingers en glimmerballen. De geur van glühwein, poffertjes en warme wafels. Het stemmige Dickens-koor. De vrolijke belletjes van Jingle Bells. Met een bezoek aan de Country & Christmas Fair komt u weer helemaal in de stemming!

Genieten van de winterse sfeer van Anton Pieck, in de lommerrijke tuinen van Kasteel de Haar. Wandelen langs de sfeervolle, verwarmde stands met de mooiste brocante, antiquiteiten, sieraden, outdoorkleding, kerstcadeaus en de heerlijkste wijnen en delicatessen. Een verrukkelijk dagje uit in de mooiste tijd van het jaar!

4. Winter Wonderland

WinterWonderland is een evenement voor jong en oud. Overdag lekkeren slenteren langs de gezellige kraampjes en aansluitend het feest in de grote tent wat tot in de kleine uurtjes duurt. Tijdens het evenement zijn er diverse leuke attracties en optredens en eten en drinken. Voor het avondgedeelte geld een entree.

Kerstevenementen

5. Kerststad Valkenburg

Van 15 november 2019 t/m 5 januari 2020 barst Kerststad Valkenburg weer los!

Bezoek de beste kerstbestemming van Europa en laat je meevoeren door de ondergrondse betovering in de grotten van Valkenburg. Honderden kraampjes, duizenden lichtjes, indrukwekkende zandsculpturen en meterslange miniatuurdorpjes maken de ondergrondse beleving onovertroffen.

Kerststad Valkenburg is genomineerd voor ‘European Best Christmas Market 2020‘!

Sluit Menu