WINTERSE TIPS & TRICKS

KERSTVERSIERING

Kerstversiering is er in vele soorten en maten! Van traditionele of landelijke kerstversiering tot heel moderne kerstdecoratie: voor elke stijl vind je bij Intratuin een ruime keus aan mooie en leuke kerstartikelen. Sterren, kransen, guirlandes en nog veel meer! Met of zonder verlichting en voor binnen of buiten. Dus kom gezellig shoppen of bestel je kerstdecoratie online. In welke kerststijl ga jij dit jaar ‘uitpakken’?

Kerstversiering

Kerstboom versieren: 7 tips voor de mooiste boom

Het versieren van je kerstboom kan wat mij betreft beginnen! Het blijft alleen toch een discussie puntje, mag de kerstboom nou wél of niet voor Sinterklaas het huis in? Zelf vind ik het wel fijn om zo lang mogelijk van je boom te genieten. Heb je een echte kerstboom dan is het vaak wat lastiger om hem ruim een maand te laten staan zonder dat hij al zijn naalden verliest. Wil jij al op tijd van je kerstboom genieten? Ga dan voor een kerstboom met kluit of een kunstkerstboom.

  1. Zet muziek aan.

  2. Zoek een goede plek voor je kerstboom.

  3. Kerstverlichting ophangen.

  4. Plaats je piek.

  5. Slingers en linten ophangen.

  6. Kerstballen en kerstornamenten.

  7. Kerstdecoratie en cadeautjes

Kerstversiering voor buiten je huis

De kerstsfeer kun je niet enkel in huis creëren, maar ook goed buiten je huis. Er is tegenwoordig super leuke kerstversiering voor buiten je huis te krijgen en daarmee geef jij je gehele huis een unieke kerstsfeer. Waar we vroeger de welbekende kerstkrans aan de voordeur hingen, gaan we inmiddels wel een stapje verder. We versieren de tuin met kerstverlichting of plaatsen een kerstfiguur in onze tuin.

 

Led kerstboom

Kies voor een tweede kerstboom in je tuin. Dit staat super gezellig en geeft een echte kerstsfeer in de straat. Heb je zelf al een boom in je tuin staan, dan kun je deze versieren met kerstverlichting. Een mooi alternatief is deze led lichtboom van Fairybell. Je kunt deze boom in je tuin zetten, of aan de vlaggenmast hangen. De led kerstboom is 1.85 meter hoog. Voor de echte fan… hij is er ook in 3.00 meter hoogte verkrijgbaar!

Alternatieve kerstboom ideeën voor jouw woonkamer

De kerst staat weer voor de deur en dat betekent dat de kerstboom weer in huis gaat komen! Kies jij voor de echte kerstboom, of ga jij voor een alternatief? Vorig jaar schreven wij al over de houten kerstboom. Dit jaar is de kerstboom van hout ook nog helemaal in, maar er zijn ook super leuke andere alternatieven!

Kerstspullen
Sluit Menu