Over Blije Winter

Een groep jonge studenten die een platform hebben bedacht waarin alles voorkomt hoe je de winter fijn en goed doorkomt! Zo hebben wij verschillende activiteiten, feesten, gadgets, kerstmarkten en recepten op een rij gezet. De idee is ontstaan toen we voor onze minor, Digital Marketing, een interessante website moesten bouwen. Het is een onderwerp die volgens ons veel mensen aanspreekt. Het laat de mooie kant van de winter zien en moet bij ieder een lach op het gezicht veroorzaken! Zo mooi kan de winter zijn.

Wil je meer over ons weten? 

Check onze Facebook en Instagram pagina! Je mag ons ook altijd een chatbericht sturen of een mail sturen naar blijewinter@gmail.com. 

ons over
Elke maand de leukste tips, uitjes en recepten ontvangen?! Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief. Je ontvangst speciale aanbiedingen voor jouw regio (provincie) of tijdens je verjaardag. Daar word je toch blij van?

Wij hebben geen fysieke locatie, maar werken vanuit het Saxion of thuis. Interesse in de minor? Dan kun je natuurlijk altijd een kijkje nemen.

Contact ons

Sluit Menu