RUIM AANBOD WINTERSE

SPORTIEVE ACTIVITEITEN

PERFECTE ACTIVITEIT VOOR JOU EN JE ...

Er zijn zo veel diverse sportieve activiteiten te doen in de winter. Juist sportieve activiteiten maken je goed warm! Je kunt er lekker op uit met de fiets, auto of trein. Mogelijkheden genoeg om warm te worden en het tegelijkertijd sportief en gezellig te hebben.

We hebben voor jullie weer een overzicht gemaakt van de leukste sportieve activiteiten in Nederland. We horen graag wat jullie er van vonden!

Heb jij nog leuke tips, blijf je graag op de hoogte van de nieuwste activiteiten, aanbiedingen en andere winterse tips? Meld je dan nu aan en volg ons op social media.

DE KEUZE IS REUZE..

paintball activiteit

Paintball

schaatsen activiteit

Schaatsen

squashen activiteit

Squashen

mountainbike activiteit

Mountainbiken

PAINTBALL

Een super stoer parcours tussen de bossen. Durf jij dit aan met je vrienden? Stil zitten is bij deze activiteit geen optie, want anders wordt je ‘neergeschoten’. Ontdek de meest populaire paintball locaties, bij jou in de buurt, beoordeeld door net zulke sportievelingen als jij!

SQUASHEN

Een perfecte sportieve indoor activiteit. Dit kun je zelfstandig doen, maar samen met vrienden of familie is toch een stukje leuker. Weet jij die ballen zo hard en tactisch mogelijk tegen de muur aan te slaan? Een ding is zeker, de zweetdruppels vallen van je gezicht af. Wie daag jij uit? 

SCHAATSEN

Schuilt er een kunstschaatser in jou? Of vind je het gewoon leuk om lekker rond te schaatsen? Wij hebben voor jou een overzicht gemaakt met de leukste binnen en buitenbanen in Nederland. Een echt winterse activiteit!

IJSHOCKEY

Dit is voor de echte fanatiekelingen die al goed kan schaatsen. Samen een potje IJshockey spelen is zeker de uitdaging waard! Heb jij dit al een gedaan? Zo niet, dan moet je het zeker eens proberen.

WATERPARK

Lekker een duik nemen in het water of van glijbanen af!? Er zijn genoeg hele leuke waterparken in Nederland. Daarna een warme chocomelk met slagroom en je winterse gevoel is weer compleet.

APENKOOI GYM

Wie was er vroeger niet gek op: Apenkooi! Rondspringen, klimmen en rennen in een grote ruimte. Je hoeft er geen kind voor te zijn. Nu zijn er diverse locaties in Nederland geopend waar iedereen kan meedoen. Stuur je familie of vriendengroep een berichtje en voel jullie weer even jong!

MOUNTAINBIKEN

Het lijkt misschien makkelijk, maar mountainbiken met een super gave route daagt jou uit! Je kunt onderweg stoppen voor een drankje, maar verder is stilzitten geen optie. Door mountainbiken wordt je zeker warm en kun je gelijk het mooie winterse landschap bekijken!

Nieuwe sportieve outfit nodig?

Heb jij een keuze kunnen maken uit een van de sportieve activiteiten? Zoek dan je perfecte outfit bij elkaar! Voor elke sportactiviteit een outfit die past bij jou. 

Sluit Menu