RUIM AANBOD 

WINTERBESTEMMINGEN IN NEDERLAND

Vijf leukste winterbestemmingen in Nederland!

Wil jij binnenkort wat leuks doen met vrienden en familie en zoek je een leuke winterbestemming in Nederland? Dan hebben wij de vijf leukste winterbestemmingen voor jullie in een overzicht gezet. 

1. Winter Efteling

Kom tijdens de winter naar de Efteling, waar talloze twinkelende lichtjes je gids zijn door de Wereld vol Wonderen. Laat je leiden langs besneeuwde dennebomen naar je favoriete sprookjes, betoverende attracties en sfeervolle pleinen met winters entertainment en warme lekkernijen.

2. Spirit of Winter

Doe winterse inspiratie op bij deze winterse buitenfair! Ruim 150 deelnemers etaleren hun producten langs de bomenlanen en op het Stallenplein. Met culinaire verrassingen, zelf ontworpen mode en trendy huis- en tuinaccessoires. In de Hofkeuken worden ook dit jaar live cooking sessies gegeven door een patissier en diverse chef-koks. Ieder jaar weer organiseren zij kerstevenementen voor bezoekers.

3. Winter aan de Nederlandse kust

De Nederlandse kust is een prachtig landschap, ook in de winter. U kunt hier heerlijk wandelen onder de mooiste Hollandse wolkenluchten, lekker genieten en opwarmen in een van de gezellige strandtenten en zelfs bij sneeuw snowboarden en langlaufen op het strand.

  1. Zandvoort
  2. Scheveningen
  3. Noordwijk
  4. Zeeland
Winterbestemmingen

4. Winter Wonderland

WinterWonderland is een evenement voor jong en oud. Overdag lekkeren slenteren langs de gezellige kraampjes en aansluitend het feest in de grote tent wat tot in de kleine uurtjes duurt. Tijdens het evenement zijn er diverse leuke attracties en optredens en eten en drinken. Voor het avondgedeelte geld een entree.

Winterbestemmingen

5. Amsterdam

Geen zin om ver te reizen? Geen probleem! Ons eigen landje heeft namelijk ook zó veel moois te bieden! Een van die hoogtepunten is natuurlijk onze eigen hoofdstad: Amsterdam! Wie krijgt er geen kriebels bij het idee om te slenteren langs de prachtige grachten, op zoek naar een warm café? Vergeet ook niet om ’s avonds nog een rondje te maken, wanneer de lichtjes de stad nog knusser maken. Dit is precies wat wij Nederlanders met ‘gezellig’ bedoelen! Nu nog hopen op een beetje sneeuw, want een wit laagje zou het plaatje natuurlijk compleet maken. Bijna een sprookje…

Winterbestemmingen
Sluit Menu